Arti Judul Film Bollywood dalam Bahasa Jawa

Arti Judul Film Bollywood dalam Bahasa Jawa

Iki loh, Rek! Artine Judul Film Bollywood nek diterjemahno gawe Boso Jowo.
Nlek konco-konco kepingin nambahi, monggo ditambahi  nok bagian komentar/inbox..


 ==============================
3
3 Idiots = Arek 3 Gendeng Kabeh

A
Aa Ab Laut Chalen = Ayo lek kate muleh
AA GALE LAG JA (1973) : Njaluk di rangkul bojone
Aakrosh (1998) = Senengane Muring-muring ae
AAG HI AAG (1987) : Geni munclak-munclak
AASHIQ AWARA (1993) : Gendakanku wong mbambong
Aap Mujhe Ache Lagne Lage = Ket Dino Iki aku sir nang awakmu
Achanak (1998) = Ujug-ujug mak Bedunduk
Aashiqui = Pacaran
Aashiqui 2 = Wes 10 tahun Sik pancet pacaran
Akele Hum Akele Tum = koe ijen aku yo ijen
Aaja Nachle = Pokok 'e  Joget
Anari = Ratu
Ajnabee = Gak Kenal - Gak pathe'en
ABCD = Kabeh Wong Iso Njoget 
Aunty No. 1 (1998) = Bulek sing Nomer Siji

B
Bachna Ae Haseeno = Ati-ati Prawan-prawan Ayu
Bade Miyan Chote Miyan (1998) = Dulur Tuwek lan Dulur Enom
Biwi No. 1 = Bojo Nomer siji
Bhol Radha Bhol  = Radha, Ngomongo (ojok meneng ae)
Besharam = Ngisin-ngisini
Bodyguard = Chenteng
Billu Barber = Tukang Cukur
Baadshah = Premane dolly
Barfi = Arek bisu tapi nafsu
Betaab = Cah Lanang
Beta = Anak Lanang
Barsaat = udan-udanan
Barsaat Ki Raat (1998) = Udan Bengi
Bachna Ae Haseeno = Ati-ati Ndok...

C
Chori Chori Cupke Cupke = Lek Nyolong ojok rame-rame
Chalte  Chalte = Ojok Ngebut
Chennai Express = Sepur Matarmaja Jurusan Malang - Jakarta
China Gate (1998) = Mblakrak nang Tembok China
Coolie no 1 = Kuli no siji

D
Dhadkan = Dreddhek
Darr = Wedhi
Deewana = gendeng
Deewana Mastana (1997) = Bojoku Gendeng
Desi Boys (2011) = Lanangan Lokal
Dhoondte Reh Jaaoge (1998) = Kowe Tetep Digoleki
Dil To Pagal Hai = Atiku dadi Gendeng
Dil Se = Ngomonge Ati
Dil Hai Tumhara = Riko ndek Atiku
Dilwale Dulhania Le Jayenge = Ati sing Nekat ape Nggondol kemanten wedok
Don = Bajingan
Don 2 = Sik pancet dadi Bajingan
Dhoom = Bledhos
Dhoom 2 = Sek iso Bledhos
Dhoom 3 = Pancet Bledhos
Dil Hai Ke Manta Nahin = ati gak kenek diapusi
Daawat E Ishq = Es Dawet Ngangeni 
Dulhe Raja (1998) = Rojo dadi Manten
Duplicate (1998) = Kembar Siam 
Dushman (1998) = Musuh

E
Ek Tha Tiger = Macan jagoan Nomer Siji
Ek Villain = Bajingan Kesurupan

F
Fanaa (2006) = Rusak Cinta
Virasat (1997) = Firasate Anil Kapoor

G
Geet = Tembang
Guzaarish = Njalok
GhaJini = Wonk Megelno
Ghulab Gang = Gang Lombok-lombok an
Ghulam (1998) = Nguli

H
Hamesha (1997) = Sak Lawase Sampe Bongko
Har Dil Jo Pyaar Karega = Atiku Pasrah
Hum Dil De Chuke Sanam = Aku sek kelingan gendha'anku
Hero No1 = Pendekar no siji
Humko Tumse Pyaar Hai : Aku seneng nang kowe
Humpty Sharma Ki Dulhania = Cak Sharma pingin Rabi..
Holiday = Prei

I
Imtihan = Bengak-bengok tengah wengi
Ishq in Paris = Gendhak an nang paris

J
Jeena Sirf Mere Liye = Urip Lan Matio kanggo Aku
Jab We Met = pas awak'e dewe petuk'an
Jab Pyaar Kisise Hota Hai (1998) = Ngene iki tah Rasane Tresno
Jab Tak Hai Jan = Pokok e sik urip
Jannat (2008) = Suwargo
Jannat 2 (2012) = Suwargo tingkat 2
Jhooth Bole Kauwa Kaate (1998) = Kowe Nek Mbujuk di Cucuk Manuk Dares
Jism = Kebelet Rabi
Judaai (1997) = Pegatan
Judwaa (1997) = Kembar

K
Kuch Kuch Hota Hai = Kadang-kadang onok sing gak beres
Kabhi Kushi Kabhi Gham = Kadang seneng kadang senep
Koi Mil Gaya = Wis Tau Tumon Wong Iku
Kabhi Alvida Naa Kehna = Wegah Pegatan
Kabhi Khushi Kabhie Gham = Kadang Seneng Kadang Sedih
Kal Ho Naa Ho = Menne wis buyar
Khiladi = Pemain Ludruk
Kamasutra = Dulinan asmara
Kamatantra = Dulinan tentara
Krrish = anake rohit
Krrish 3 = Rohit duwe Mantu
Khamoshi = Bisu bin Bui
Khalnayak = bajingan
Khel Khel Mein = Kakean Guyu
Kuch Na kaho = ojo ngomong opo-opo
Koyla = Areng

L
Lagaan = Dipajeki
Lootera = Maling
Lootere = Maling mari menang Lotre

M
Maharaja (1998) = Rojo ne Kewan
Mohabbatein = Ceritane wong Gendhak an
Mujhse Dosti Karoge = Gellem tah dadi Boloku?
Mann = Rasane Ati 
Main Hoon Na = Tenang ae, onok aku
Mere Brother Ki Dulhan = Dulurku Kate Rabi
Mujhse Shaadi Karoge = Gelem tah dadi Bojoku?
My Name Is Khan = Cak Khan Nang Amerika
Maine Pyaar Kyun Kiya = Opo'o aku kok ngesir awakmu ?
Maa = mbok
Main Prem Ki Deewani Hoon = aku gendeng goro-goro tresno
Mr. and Mrs. Khiladi (1997) = Bapak lan Ibuke Pemain Ludruk
Murder = Mateni Wong
Murder 2 = Sek Mateni Wong
Murder 3 = Pancet ae mateni wong

N
Nagina = Ratune Ulo
Nigahen = Sik pancet dadi Ratune Ulo
Naseeb = Nasib e Govida (sing main Govinda, rek)

P
Pardes = Negoro Asing
PK (2014) = Pancen Koplak
Pyar Ishq Aur Mohabbat = Sayang lan tresno
Pyaar Kiya To Darna Kya (1998) = Nek Kowe Seneng Wong Liyo, Ojo Kuatir
Pyaar To Hona Hi Tha (1998) = Lek pancen tresno, ayo rabi.
Pukar = Julukane

R
Raaz = Ojok kondo sopo-sopo
Ram Leela = Ceritane Ram karo Leela Pacaran
Rab ne bana di jodi = pasangan urip sing gawe sing kuoso
Ragini MMS = Ragini MMSan
Ragini MMS 2 = Ragini sek pancet MMSan
Raja Ki Aayegi Baraat (1997) = Rojoku ape Teko
Rocket Singh: Salesman of the Year (2009) = Singh Dadi Sales.


S
Sirf Tum = Mek Riko thok
Saajan = Gendha'an
Saajan ka ghar= umahe genda'an
Saawariya = Gendakan tersayang
Shaadi Ke Side Effect = Ngidam Penthol
Suraj (1997) = Srengenge Panas


T
Talaash = Lek ngapusi pasti konangan
Taare Zameen Par = Koyok Lintang Ndek Langit
Tere Naam = Jennengmu (Sopo?)
Teri Kaasam = Sumpahe awakmu

V
VEER-ZAARA = Veer karo Zaara Pacaran sampe Tuek.

W
Wanted = Buronan

Y
Yaadein = Kelingan jaman biyen
Yaarana = mesam mesem
Yeh Jawani Hai Deewani (2013) = Cah lanang Iku Pancen Gendeng.
Yes Boss (1997) = Iyo Juragan

=================================

Ayo, Rek.. Tambahono..

=================================

Demikian artikel tentang Arti Judul Film Bollywood dalam Bahasa Jawa. Semoga artikel ini bisa bermanfaat untuk menambah wawasan pembaca semua. Jika ada hal yang ingin didiskusikan, silahkan tulis di dalam kolom komentar di bawah ini.

Apabila Anda menyukai artikel ini, silahkan klik tombol share yang ada di atas artikel ini. Anda juga bisa membaca artikel , sinopsis film India, atau gosip selebriti terbaru, semua hal tentang film India ada di halaman www.filmindia.my.id ini. Anda juga bisa menyaksikan film India Terbaru Subtitle Bahasa Indonesia disini.

Terima kasih telah berkunjung di halaman ini.

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url